Tømrerarbejde i Fredericia og omegn

Hvis du har brug for en tømrer i dit lokalområde til at få lavet en opgave, kan du få GH WooD til at klare opgaven. Ved at vælge GH WooD til at udføre arbejdet, får du en seriøs og personlig behandling. Det er nemlig mester selv, der klarer alt lige fra at besigtige opgaven og lave tilbud til at udføre selve opgaven hos dig.

GH WooD er et rfirma med lokalt kendskab, som gerne løser dine opgaver i Fredericia samt i nærområder som Kolding, Middelfart, Vejle med videre. GH WooD er et mindre tømrerfirma, der består af mester selv, hvilket gør, at du får en meget personlig service.

Jeg sætter en stor ære i at yde en professionel service samt at rådgive mine kunder på bedste vis, inden en opgave påbegyndes. Jeg er stolt af mit håndværk, hvilket viser sig i den kvalitet mit arbejde bliver udført i. Der bliver ikke gået på kompromis med noget som helst, da et af mine mål er at få tilfredse kunder.

Tømrerarbejde i fredericia

Tømrerarbejde hos private

Jeg kan løse mange forskellige tømreropgaver hos private kunder. Hvis du skal have justeret hoveddøren, sat et par nye vinduer i, opsat et nyt køkken, have lavet en terrasse, tilbygning eller renovering, så hjælper jeg dig gerne med min ekspertise. Kort sagt løser GH WooD din tømreropgave på en kompetent og professionel måde.

Jeg forholder mig altid til opgaven ud fra dine ønsker, men bestemt også med en faglig stolthed. Derfor vil du med garanti få min professionelle rådgivning i forbindelse med en opgave. Det får du, fordi du derved får et veloplyst grundlag at træffe dine beslutninger ud fra, men også for at du skal få mest mulig glæde ud af det færdige resultat.

Læs også om plankebord

Tømrerarbejde hos erhverv

Jeg har stor erfaring med at udføre service i virksomheder eller ejendomme, så hvis du som virksomhed eller ansat i et ejendomskompleks har brug for hjælp, er du velkommen til at henvende dig til mig.

Har du en virksomhed, som kræver, at der bliver taget hensyn til den daglige drift eller produktion i forbindelse med en tømreropgave? Da jeg er meget fleksibel, kan vi sammen planlægge og koordinere arbejdet, så jeres dagligdag forbliver så ”normal” som mulig.

Jeg sætter naturligvis en ære i at overholde vores aftaler både i forhold til mødetidspunkter samt deadline, da jeg tilpasser mig efter mine kunders behov.

Jeg kan løse alle opgaver indenfor tømrerarbejde

 • Arkitekttegnede skure
 • Beklædning af udestuer
 • Lægning af gulve
 • Opsætning af lofter
 • Trapper
 • Specielle opgaver
 • Samt meget mere

Jeg går på med krum hals i forhold til alle udfordringer indenfor diverse tømreropgaver. Hvis du har en anderledes og lidt mere speciel opgave, der skal løftes, så kontakt mig endelig, så vi kan få en god snak om opgaven – det koster ikke noget.

RING PÅ 26 11 47 71 eller skriv en mail til info@ghwood.dk

Derfor skal du vælge GH WooD

 • Du får personlig kontakt til og rådgivning af mester selv
 • Jeg er en kompetent professionel tømrer med stor erfaring
 • Jeg garanterer et højt håndværksmæssigt niveau
 • Jeg overholder vores aftaler
 • Jeg rydder op efter mig selv

Få løst din opgave af GH WooD

Jeg elsker alle former for tømreropgaver, og er endnu ikke stødt på en opgave, som jeg ikke har været i stand til at løse. Uanset, hvad du har i tankerne, så giv mig et uforpligtende kald på telefon 26 11 47 71. Her kan vi snakke om, hvordan din specifikke opgave kan eller skal løses. Du kan også sende en mail til info@ghWooD.dk eller benytte dig af kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig. GH WooD er din lokale tømrer med fokus på godt håndværk, personlig rådgivning og højt serviceniveau.