Ombygning i Fredericia og omegn

Står du foran en ombygning af dit hus eller din lejlighed i Fredericia? Så kan GH WooD hjælpe dig med rådgivning og udførsel af opgaven. Når du vælger GH WooD, bliver det mester selv, der kommer i egen høje person og udfører opgaven. Derved får du en yderst personlig service, ved kun at skulle have én kontaktperson at forholde dig til, fra start til slut.

Få gode råd ved din ombygning

Mulighederne ved ombygning er uendelige, og jeg kan hjælpe dig med at få dine ideer gjort til virkelighed med min store erfaring samt ærlige og grundige rådgivning, som bevæger sig helt ned til den mindste detalje.

Jeg giver dig gerne en masse gode råd med på vejen, så du får kigget på alle aspekter ved en ombygning, inden vi sætter projektet i gang. Det er nemlig kun på denne måde, at du ender op med det allerbedste resultat for dig, som du kan blive glad for i mange år ud i fremtiden.

Vigtige overvejelser for et godt resultat

Inden du går i gang med en ombygning af din bolig, er der nogle overvejelser, som du skal gøre dig. Du skal blandt andet overveje:

 • Ombygningens funktionalitet
 • Dens lysindfald
 • Materialevalg

Disse faktorer har en stor indflydelse på det færdige resultat, hvorfor det skal være på plads, så alle dine forventninger til ombygningen bliver indfriet. Derudover skal en ombygning helst passe til resten af huset, så dine kvadratmeter bliver udnyttet optimalt.

Jeg er god til at sætte mig ind i mine kunders behov, og kan derfor rådgive dig om alt i forhold til lige præcis dine overvejelser omkring en ombygning.

Læs også om listebeklædning

Ombygning eller flytning

Du behøver ikke at flytte fra hus og hjem på grund af pladsmangel. En ombygning af de allerede eksisterende rum kan i langt de fleste tilfælde være den rette løsning for dig, der ønsker at blive boende i kvarteret.

Et hus gemmer nemlig ofte på muligheder, som du ikke selv lige kan se. Folk flytter tit på grund af pladsmangel, men har du overvejet at få lavet din uudnyttede tagetage om til et beboelsesrum, så der bliver god plads til alle ungerne at boltre sig på?

Det kan også være, at du har fået brug for en hjemmearbejdsplads, der kan ligge i ro og fred ovenpå. Familieforøgelse kan være endnu en grund til at overveje en flytning. I sådan et tilfælde kan det ofte være en god løsning at få sat skillevægge op i et rum, der er så stort, at det ikke bliver udnyttet optimalt. .

En ombygning kan være mangt og meget

Der kan være mange gode grunde til at få en ombygning af din bolig. Uanset om kontoret er blevet for lille, børneværelset skal være større, eller du skal have lavet indbyggede skabe, så kan vi sammen finde en løsning. Jeg påtager mig gerne ombygning af et enkelt rum eller et helt hus.
Jeg kan blandt andet tilbyde min hjælp til:

 • Stue
 • Værelse
 • Kontor
 • Køkken
 • Indbyggede skabe
 • Lofter
 • Skillevægge
 • Gulve
 • Udnyttelse af loftrum
 • Bygning af hems
 • Inddrage garage til beboelse
 • Og meget mere

RING PÅ 26 11 47 71 eller skriv en mail til info@ghwood.dk

Fokus på kvalitet ved ombygning

Min faglige stolthed gør, at jeg altid har fokus på kvaliteten af mit arbejde hos mine kunder. Derudover går jeg meget op i at yde en professionel service til mine kunder.

Derfor er du sikret en personlig og ærlig dialog omkring din ombygning. Jeg lægger desuden vægt på, at du får en god byggeproces uden for mange gener for dig og din familie i forbindelse med en ombygning.

Vi aftaler derfor sammen, hvornår det passer bedst, at jeg kommer. Oprydning efter endt arbejde skal du heller ikke tænke på, da jeg naturligvis sørger for at rydde op efter mig, så du og din familie kan have en så normal dagligdag som mulig, mens arbejdet er i gang.

Lad os få en snak

Du tænker sikkert, at du giver et stort ansvar til en tømrer, når det handler om en ombygning. Det giver jeg dig ret i! Derfor er du altid velkommen til at kontakte mig på telefon 26 11 47 71, på mail info@ghWooD.dk eller ved at bruge kontaktformularen, så vi kan få os en god snak vedrørende din ombygning.

Hvis du vil have et konkret tilbud, så tøv ikke med at henvende dig til mig, så giver jeg dig gerne et gratis og uforpligtende tilbud efter at have besigtiget opgaven. Jeg ser frem til at høre fra dig! GH WooD er din lokale tømrer med fokus på godt håndværk, personlig rådgivning og højt serviceniveau.