Renovering i Fredericia og omegn

Hos GH WooD starter al renovering med en dybdegående dialog. Vi skal sammen lave en grundig gennemgang af, hvilke muligheder du har at vælge imellem set i lyset af type af renovering samt bygningens karakter og kendetegn.

Derved får du den løsning, der er mest velegnet til din bolig ud fra dine ønsker og behov. Jeg ved, at det er vigtigt at give rådgivning ned til den mindste detalje, således at du er ordentligt klædt på til at vurdere, hvad du ønsker, inden renoveringsprojektet går i gang.

Ligesom renovering af en eksisterende ejendom kræver god planlægning,
så du som kunde kan føle dig tryg igennem hele byggefasen.

De skønne og charmerende ældre boliger

Ældre boliger indeholder en hel del charme, som du ikke kan finde i en nybygget bolig, og som det kan være svært at stå for. Det er desværre ikke altid, at de er lige praktiske i forhold til nutidens levevis.

Derfor er det ofte ældre huse og lejligheder, der skal renoveres, så de kommer til at passe til en moderne families behov og ønsker. At renovere en skøn og charmerende gammel bolig kan give dig en unik og sjælden perle, som du vil glæde dig over hver dag mange år frem i tiden.

GH WooD kan være behjælpelig med alt lige fra rådgivning til udførslen af renoveringen, så din bolig kommer til at fremstå som en moderne og nutidig bolig, der opfylder alle dine drømme og behov.

Læs også om listebeklædning

Renovering af køkken

Et køkken kan have brug for at blive renoveret i den forstand, at det bliver mere moderne, tidssvarende eller mere rummeligt. Et køkken er ikke længere bare et køkken, hvor der bliver lavet mad. I dag er køkkenet der, hvor familien typisk samles for at få et hyggeligt samvær omkring madlavning, spisning, lektielæsning m.m.

I ethvert hjem spiller køkkenet altså en vigtig rolle i dagligdagen, da det er familiens mødested på alle tider af døgnet. Derfor skal et køkken være bygget af de bedste materialer, og der skal være tænkt over selv den mindste detalje, som for eksempel om køkkenet skal være i lyse farver? Skal det være et harmonisk miks af stramme linjer og detaljer fulde af nostalgi?

Uanset om du skal have sat et helt nyt køkken op eller have renoveret dit gamle køkken, så det bliver mere rummeligt, kan vi tage en snak om, hvordan det skal se ud og sammen beslutte, hvad der er den bedste løsning for dig og din familie.

Udskiftning af vinduer og døre

Har du planer om, at du skal have udskiftet dine gamle vinduer og døre ud til nogle energivenlige? Så rådgiver jeg dig gerne om, hvordan du kan spare mest mulig på din varmeregning samt forøge din boligs værdi med den helt rigtige løsning.

Det er typisk en dyr omgang at få udskiftet døre og vinduer i en bolig. Det er derfor vigtigt, at du får en god og personlig rådgivning, så du kan tage det helt rigtige valg. GH WooD hjælper gerne med rådgivning om alle de faktorer, som du skal tage hensyn til. Der findes et hav af forskellige typer af døre og vinduer på markedet, så hvilken løsning er mest gavnlig for dit scenarie?

  • Vinduestype – Dannebrogsvinduer, bondehusvinduer, kombinationsvinduer m.m.
  • Træsort – Lærk, teak, eg, mahogni
  • Vedligeholdelsesfrie – Aluminium eller plastik

Når beslutningen om de rette vinduer og døre er taget, så monterer jeg dem omhyggeligt og laver en flot finish, så du kan nyde din nye investering i fulde drag.

RING PÅ 26 11 47 71 eller skriv en mail til info@ghwood.dk

Andre mulige renoveringsprojekter

Det er ikke kun køkkener, vinduer og døre, der kan trænge til en renovering. Der er masser af andre opgaver, som jeg kan løse for dig. Alle opgaver bliver udført på den bedste håndværksmæssige måde og i en god kvalitet, da jeg ikke går på kompromis med selv den mindste detalje.

Få hjælp af GH WooD til renovering af:

  • Lofter
  • Gulve
  • Trappetrin
  • Indvendige døre
  • Facader
  • Isolering
  • Samt meget mere

Kontakt GH WooD og få svar på dine spørgsmål

Jeg ved, at det er en tillidssag, når du skal vælge en tømrer til at renovere dit hus eller din lejlighed. Du er derfor velkommen til at kontakte mig med henblik på at stille alle de spørgsmål, du måtte have ved at ringe på telefon 26 11 47 71, sende en mail til info@ghWooD.dk eller ved at bruge kontaktformularen.

Hvis du blevet nysgerrig på, hvad din renovering kommer til at koste, så er du ligeledes meget velkommen til at henvende dig på ovenstående måder, så kommer jeg forbi dig og besigtiger opgaven. Derefter vil du modtage et gratis og uforpligtende tilbud. GH WooD er din lokale tømrer med fokus på godt håndværk, personlig rådgivning og højt serviceniveau.