Få opfyldt din drøm om en terrasse i Fredericia

Går du rundt i Fredericia, Kolding, Middelfart eller omegn med drømmen om en ny lækker terrasse, hvor familien kan samles på de solrige og varme dage? Måske drømmer du om en udvidelse eller modernisering af en allerede eksisterende terrasse?

Lad GH WooD hjælpe dig med at realisere disse drømme. GH WooD kan give dig en enestående rådgivning omkring dit terrasseprojekt.

Du skal forvente, at det er mester selv, der rådgiver dig om materialevalg, udformning, pasning og plejning af din terrasse. Det vil også være mester selv, der udregner tilbud samt laver terrassen. Du laver alle aftaler med én og samme person, som følger projektet til dørs, så du er sikret en personlig service, hvor ingen informationer går tabt.

Få hjælp og vejledning til terrassen

Hos GH WooD er det en selvfølge at hjælpe, vejlede og rådgive kunder om alt i forhold til en ny træterrasse. Derved kan du få en skræddersyet terrasse, der passer til din familie og jeres brug af terrassen. At få skabt den perfekte terrasse til dig og din families behov, og som passer til din bolig, er der en lang række overvejelser, der skal gøres, inden arbejdet går i gang:

 • Hvor skal terrassen placeres?
 • Hvilken størrelse skal terrassen have?
 • Hvordan skal terrassen se ud?
 • Hvilke materialer skal terrassen laves i?

Jeg hjælper dig gerne med disse overvejelser, hvis du har brug for sparring.

Læs også om listebeklædning

Hvor skal terrassen placeres?

Inden du går i gang med at vælge placeringen af din terrasse, skal du overveje, hvad du vil bruge den til. En terrasse, der ligger helt op af huset, bruges typisk til at grille, spise, samle familien med videre. Hvorimod en såkaldt ekstern terrasse, der ligger væk fra huset oftest bruges til afslapning, ro og fred, mens en kop kaffe nydes.

Der er fordele ved begge placeringer af en terrasse. Terrasser, der ligger ved huset, har en nem adgang, og kan yderligere gøre, at din bolig virker større om sommeren. Mens en ekstern terrasse kan give dig den fred og ro, som du kan have brug for i din dagligdag.

Ved valg af placering af en terrasse skal du også være opmærksom på, hvordan sol og vind er i forhold til det sted, du har valgt. Ønsker du fred og ro skal du ligeledes tænke over, hvor du bedst får det i din have.

Hvilken størrelse skal terrassen have?

Størrelsen på en terrasse danner grobund for forskellige aktiviteter og oplevelser på den. Overvej derfor grundigt hvad din terrasse skal bruges til. Samtidig med disse overvejelser skal du være opmærksom på, at terrassen skal passe størrelsesmæssigt til din bolig, hvis den ligger i forlængelse af denne. En alt for stor terrasse kan tage al opmærksomheden, virke forstyrrende og for dominerende, så der bliver skabt en ubalance i din have.

RING PÅ 26 11 47 71 eller skriv en mail til info@ghwood.dk

Hvordan skal terrassen se ud?

Du skal også tænke over, hvordan terrassen skal se ud. Her er der nemlig flere muligheder at vælge imellem:

 • Skal den være firkantet?
 • Vil det passe bedre med en rektangulær?
 • Hvordan vil det se ud med en cirkelformet terrasse?
 • Er en halvcirkelformet terrasse den bedste løsning?
 • Har du behov for en terrasse i flere planer?
 • Skal det være en åben terrasse?
 • Har du brug for en overdækket terrasse?

Din terrasse skal designes således, at du får skabt lige præcis den stemning og den brug af terrassen, som du ønsker. Tænk derfor over, om du har brug for en terrasse, der følger huset, således at du har mulighed for at få en lækker terrasse, der både giver dig glæden ved at kunne nyde solen midt på dagen samt om aftenen.

Hvilke materialer skal terrassen laves i?

En træterrasse står ude hele året, så den skal kunne holde til vind og vejr året rundt. Den skal også kunne holde til hverdagsbrug og stadig se pæn ud. Derfor er det vigtigt at vælge en træsort, der er hård, robust samt langtidsholdbar. Jeg rådgiver dig gerne med hensyn til materialevalg.

For eksempel er ThermoWood varmebehandlet træ, der er god til terrasser, da det kan holde til det danske vejr i op til 50 år. Når der vælges materialer, er det også vigtigt, at der bliver taget hensyn til, om skruerne skal være synlige eller skjulte.

Kontakt GH WooD allerede i dag

Er du interesseret i et godt tilbud, og ønsker du en konkret pris fra en tømrer, der kan lave din drøm til virkelighed med en ny terrasse i haven eller renovering/udvidelse af en allerede eksisterende terrasse?

Så kan du helt og aldeles uforpligtende kontakte mig på telefon 26 11 47 71, på mail info@ghwood.dk eller benytte dig af kontaktformularen.

Jeg kommer gerne forbi dig, så vi kan få en snak om, hvordan din opgave skal løses på bedste vis. GH WooD er din lokale tømrer med fokus på godt håndværk, personlig rådgivning og højt serviceniveau.