Skab et unikt hjem med listebeklædning

Det er i dag blevet mere og mere populært at benytte listebeklædning eller andre træfacader som en effektiv og forebyggende arkitektonisk løsning, der både kan beskytte konstruktionen af dit hus mod vand og vind og være med til at understrege husets ydre eller indre fremtoning. Vi er klar til at hjælpe dig med lige det, du har brug for. Her hos os kan du finde listebeklædning i både lodrette og vandrette variationer, og materialerne kan benyttes både inde og ude. Hvad end det er på gavlen eller på badeværelset, kan listebeklædning være med til at skabe en naturtro og nordisk stil, som kan passe ind i de fleste danske hjem.

Står du med tanker om at få lavet listebeklædning i dit hjem, skal du dog først overveje, hvilken stil og hvilket materiale der vil være godt for netop dit hus, og som kan være med til at gøre det endnu mere unikt. Der findes et hav af træsorter, som egner sig godt til listebeklædning, og det er derfor vigtigt, at du forinden rådgiver dig hos professionelle, der kan sikre, at du vælger den rette løsning. Her står vi selvfølgelig altid til rådighed, og du skal ikke tøve med at give os et kald.

Det smarte ved listebeklædning er, at du kan benytte det i lige netop det omfang, du ønsker. Listebeklædning kan bruges som en komplet løsning til hele huset eller i enkelte rum, og i kombinationen med andre materialer kan listebeklædning give det udtryk, som du ønsker, dit hjem skal have.

Traditionel eller moderne stil?

Træ som materiale er siden tidernes morgen blevet brugt som facade til huse, da træet både er smukt og holdbart over længere tid. Der er altså noget traditionelt ved at vælge træbeklædning til sit hus, og hvis man benytter det rigtigt, kan man nemt skabe den traditionelle hyggelige træhus-stemning, som så mange danskere er vilde med. Listebeklædning er således perfekt, hvis du ønsker en mere traditionel stil til dit hjem, men det er også blevet mere moderne i dag at eksperimentere med træfacader og benytte listebeklædning udover de sædvanlige traditioner. Ønsker du et mere moderne udtryk i dit hjem, kan du også med fordel vælge listebeklædning, og i samarbejde med vores kompetente medarbejdere finder vi hurtigt frem til lige det, du søger.

Derfor skal du vælge listebeklædning

Har dit hus brug for en kærlig hånd ud- eller indvendigt, eller trænger det blot til et nyt look? Så kan listebeklædning være den helt rigtige løsning, og det er bare med at se vores store udvalg igennem, hvor der helt sikkert er lige det, du har brug for. Med listebeklædning kan du med få midler og forholdsvist kort tid opnå et unikt resultat, hvor du slipper for det helt store renoveringsprojekt. Træets mange muligheder gør, at listebeklædning kan gøres så individuel, som du ønsker, og ved den rigtige vedligeholdelse kan det holde i mange år endnu. Træ som materiale kræver kærlighed, og man skal derfor forinden også være opmærksom på, hvordan man bedst muligt vedligeholder træet, så det forbliver smukt og sundt.

Skal vi hjælpe dig med listebeklædning, så ring i dag for at høre mere. Vi ønsker under hele processen at rådgive jer frem til det bedste resultat, som I og jeres hus vil værdsætte mange år ud i fremtiden.

Ring til os på tlf. 42 17 15 37.