PLANKEBORD

Hos os kan du købe plankeborde i høj kvalitet. Kontakt os med dine ønsker og behov, så laver vi lige netop det, du har brug for.

Personlighed i hjemmet med et skræddersyet plankebord

I Danmark betyder personlighed alt, når vi indretter vores hjem. Derfor er skræddersyede møbler og DIY-projekter blevet yderst populært blandt en stor procentdel af den danske befolkning.

Af samme grund har vi her hos GH-Wood Fredericia gjort det muligt for dig at skabe et plankebord, som er helt unikt, og som opfylder dine personlige krav til, hvordan et kvalitetsbord skal udformes.

Plankeborde er sædvanligvis en af de dyre fornøjelser, men hos os bestræber vi os på, at du kan få kvalitetsborde, som opfylder selv dine mindste krav. Vi leverer ikke dit bord til dig, før vi er sikre på, at du som kunde og dermed fremtidig ejer af et af vores produkter, er helt og aldeles tilfreds med produkt såvel som proces.

Plankebord

Få et plankebord, lige som du ønsker det

Vi har et væld af muligheder, når det kommer til design af plankeborde. Teknisk set er der ikke mange krav og forespørgsler, som vi ikke kan efterkomme.

Du bestemmer udformning, materiale, størrelse og meget mere ved din bestilling hos os. Den klassiske bestilling lyder på de yderst populære plankespiseborde, men vi kan lige så vel skabe dig et natbord eller sofabord.

Vi ønsker blot at vide dine uspecificerede såvel som specificerede ønsker, og så går vi straks i gang med arbejdet. Hvis ikke du er helt klar over, hvordan det præcise resultat af dit bord skal se ud, skal du ikke tøve. Vi gør vores bedste for at give dig en klar vision om dit fremtidige møbel og guide dig frem til, hvilken sammensætning der fungerer i de forskellige typer hjem.

Uanset om du ønsker et plankebord til udendørs- eller indendørsbrug, kan vi skabe det for dig. Alt træ, som vi arbejder med, er lufttørret for at sikre en god og holdbar kvalitet. Vi arbejder med samtlige træsorter; fyrretræ, egetræ, elm og valnød. Har du en efterspørgsel på en træsort, som ikke er nævnt her, skal du endelig kontakte os.

Vi ønsker udelukkende at stå til rådighed og være fleksible for dig, og der er derfor en god chance for, at din efterspørgsel kan efterkommes. Ønsker du nogle helt særlige planker eller et miks, kan dette også lade sig gøre.

Listebeklædning

Vær med hele vejen igennem

Hvis du vælger at lægge en bestilling hos os, kan du være sikker på at blive inddraget i hele processen. Vi sørger for hele tiden at konsultere dig angående vores arbejde, hvilket betyder, at du kan forme dit bord ned til mindste detalje.

Under processen foretager vi blandt andet farveprøver, så vi er sikre på, at farven matcher dit ønske. Når du er tilfreds med farver, skal du også vurdere, hvorvidt knasterne skal udfyldes.

Efter den fælles udformningsproces på vores værksted, leverer vi dit plankebord til dit hjem under vores jævnlige køreture til både Sjælland og Nordjylland, og over samme omgang sørger vi for at give dig en grundig vejledning om, hvordan du skal behandle og vedligeholde dit nye kvalitetsbord. På den måde får du mest ud af dit produkt.

Hvis du ønsker at være til stede under en del af processen, er du mere end velkommen til at besøge os i Fredericia – du skal blot booke en tid her på hjemmesiden, så vi kan forberede os på dit besøg.

På den måde får både du som kunde og vi som virksomhed en god oplevelse ud af dit besøg.

Kontakt os

Hvis du ønsker at høre mere om vores udvalg og tilbud, er du velkommen til at kontakte os for en uformel samtale, hvor vi giver dig information om vores arbejdsproces såvel som dine muligheder. Du kan kontakte os på telefonnummeret 42 17 15 37.

Hvis du ønsker at stille skriftlige spørgsmål og forespørgsler, kan du sende os en mail på adressen info@ghwood.dk. Kom også forbi vores butik i Fredericia, hvor vi har et stort udvalg af møbler og produkter til boligen.

Samtidig med dit besøg er du også mere velkommen til at stille spørgsmål og tage en snak med os angående dit fremtidige drømmebord.

Information om udvalg, indhentning af uforpligtende tilbud mv. er også muligt at finde her på selve siden, og du er mere end velkommen til at se dig omkring. Forhåbentlig kan vi give dig inspiration til din fremtidige indretning eller til en bestilling hos os.

Vedligeholdelse af plankeborde

Med et plankebord får du et smukt møbel, der med garanti kan holde mange år endnu, hvis du behandler det ordentligt. Det er alfa og omega, at du passer på dit plankebord, da træ er et levende, dynamisk materiale, der kræver ekstra opmærksomhed. Intet materiale holder for evigt, men vedligeholder du dit plankebord rigtigt, kan dit bord blive bevaret sundt og smukt mange år ud i fremtiden.

Vedligeholdelse af plankeborde tager ikke nødvendigvis lang tid, og processen kan derfor gøres enkelt og hurtigt, hvis du kender til de rigtige metoder. Vi giver dig her en guide og råd til, hvordan du kan pleje dit plankebord på bedste vis.

Daglig rengøring af dit plankeborde

Et plankebord skal bruges, og hvor der handles, der spildes. Det er derfor en god idé hver dag at rengøre dit plankebord for overflødigt snavs og skidt, så det ikke beskadiger træet på længere sigt. Ved daglig rengøring af plankebordet bruges blot en opvredet klud uden brug af rengøringsmidler.

Kend dit plankebord

Vedligeholdelse af plankeborde afhænger i høj grad af, hvilken trætype bordet er lavet af, hvilken behandling bordet i forvejen har fået, samt hvor meget bordet generelt bruges i hverdagen. Har du styr på disse spørgsmål vedrørende dit plankebord, er du på rette vej med den rette vedligeholdelse og behandling. Er du i tvivl, rådgiver vi dig gerne frem til præcis den vedligeholdelsesproces, der vil gavne dit plankebord mest optimalt. Som hovedregel skal du dog behandle dit plankebord 4-5 gange årligt eller cirka hver 3. måned – så sikrer du dig et sundt og flot møbel.

Behandling af plankebord: Trin for trin

  1. Ved selve behandlingen er en god træolie, der passer til din trætype, det vigtigste, du skal anskaffe dig. Træolien er med til at give træet nyt liv, så hvis du har et plankebord, der er ved at falme i farven, trænger det helt sikkert til noget olie. Træolien er ligeledes med til at give plankebordet den rette beskyttelse mod slid, så du slipper for at skulle slibe dit plankebord så tit.

  2. Inden olien påføres, kan du nemlig med fordel slibe bordpladen med sandpapir – korn 100-240, afhængigt af hvor grov din bordplade er i forvejen. Slibning langs årerne er her med til at fjerne ridser og fedtaflejringer i træet, som styrker dit træ. Efter en let slibning af træet, er det vigtigt, at du tørrer slibestøvet af, forinden du påfører olien, og dette gøres bedst med en helt tør klud.

  3. Herefter kan du påføre træolien let på bordet med en pensel eller svamp, så alt træ er dækket af olie. Du kan med fordel også oliere undersiden af bordpladen. Lad efterfølgende olien tørre i cirka 30-40 minutter. Forekommer der efterfølgende stadig falmende eller tørre pletter på bordet, kan du give bordet en omgang olie mere.

  4. Når olien er trukket helt ind i træet, aftørres plankebordet helt igen med en tør klud eller aftørringspapir. Herefter skal plankebordet stå i fred i 24 timer, så olien kan hærde ordentligt.

INFORMATION

GH-WooD
Tonne kjærsvej 30,
7000 Fredericia

Tlf: 42 17 15 37

info@ghwood.dk

Handelsbetingelser

Cookie- og privatlivspolitik

CVR: 35738789

LINKS
FØLG OS PÅ FACEBOOK