Møbler – ingen andre har!

Spisebord, sofabord, A-reol eller skrivebord – men hvorfor skal dine møbler ligne de andres? Hvorfor ikke få specialfremstillet det spisebord, sofabord eller A-reol, der passer lige netop ind i dit hjem i stedet for at købe noget, hvor andre har bestemt designet?

Møbler er noget, vi alle har. Men hos GH-Wood i Fredericia kan du få lavet dit helt eget design, som ingen andre har. Du bestemmer selv, hvordan dit møbel skal se ud, og i samarbejde med dig, designer vi møblet til at stå lige netop dér, hvor du vil have det.

Næsten kun fantasien (og en lille smule fysik) sætter grænsen for, hvilket møbel vi kan fremstille. Vi laver alle former for møblement til både indendørs og udendørs brug.

Alt træ vi benytter er naturligvis ovntørret som sikrer at træen bevarer sin form. De primære træsorter er fyrretræ, egetræ, elm og valnød, men vi laver naturligvis også møbler af alle andre træsorter, når kunderne har ønsker om det.

Du har endda selv muligheden for at vælge præcis de planker DU gerne vil have lavet et bord ud af, da vi bestræber os på at have så mange forskellige planker hjemme som muligt.

I vores butik i fredericia har vi et bredt udvalg af plankeborde, stole, borde, interiør og meget mere, så kom forbi butikken og se alle de unikke og rustikke ting!

Kontakt GH-Wood med dine ønsker og behov, så laver vi lige netop det, du har brug for.

Vi sælger til privat og erhverv.

ÅBNINGSTIDER & INFORMATION

GH-WooD
Tonne kjærsvej 30,
7000 Fredericia

Tlf: 42 17 15 37

info@ghwood.dk

Handelsbetingelser

Cookie- og privatlivspolitik

CVR: 35738789

FØLG OS PÅ FACEBOOK